autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Muffins cu cacao si branza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 septembrie 2013

Ingrediente
Pentru blat:, , 4 oua, 150 gr zahar, 65 ml ulei, 100 ml lapte, 3 linguri cacao, 160 gr faina, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita esenta de rom, , Pentru umplutura de branza:, , 200 gr branza de vaci, 4 linguri zahar, 1 ou, 1 lingura gris, 1 lingurita esenta de rom, 1 lingurita zahar vanilat, coaja rasa de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Blatul:
Separam ouale, mixam albusurile spuma cu 2 linguri de zahar.
Galbenusurile le batem impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Peste galbenusuri punem uleiul, laptele, praful de copt, esenta si apoi cacaoa trecuta prin sita amestecand dupa fiecare ingredient.
La final incoporam faina treptat.
Peste aceasta compozitie punem albusurile spuma si le amestecam usor cu o paleta.
Umplutura de branza:
Intr-un bol punem toate ingredientele pentru umplutura si le amestecam pana sunt bine incorporate.
Pregatim niste forme pentru briosa din silicon ( sau o tava de briose in care puneti hartiute) si le umplem pe 3/4 cu compozitia de cacao.
In mijlocul lor punem cate o lingurita de branza, apoi le introducem in cuptorul incins.
Temperatura trebuie sa fie una potrivita si le lasam acolo 35 de minute (facem testul cu scobitoarea).

Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Pot si servite simple sau pudrate cu zahar. Din aceasta compozitie mi-au iesit 14 briose.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu cacao si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose fluture

Briose fluture

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
Fruit jellee

Fruit jellee

Fierbem apa. Adaugam gelatina granule si zaharul si amestecam bine pana se dilueaza. Luam de pe foc

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2013

    Par delicioase

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2013

    Multumesc!

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2013

    delicioase!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 65 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • 160 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • Pentru umplutura de branza:
  • 200 gr branza de vaci
  • 4 linguri zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura gris
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Czompa (Chef de cuisine)

Par delicioase

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Crema de zahar ars in miniforme