Pentru muffins - se bat trei oua si un galbenus cu zaharul si zaharul vanilat pana se formeaza o crema consistenta:
Se adauga untul topit si smantana, se mixeaza din nou, apoi se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt:
Se amesteca totul cu miscari verticale, pana la incorporarea completa a ingredientelor uscate.
Pentru umplutura: se bate albusul spuma cu zaharul si zaharul vanilat , se adauga branza. Se pastreaza 12 visine iar restul se zdrobesc si se adauga in umplutura. Se amesteca bine compozitia.
Compozitia pentru aluat si cea pentru umplutura se pun separat in doua sprituri cu deschizatura mare.
Se pregateste tava pentru muffins, asezandu-se cosuletele speciale de hartie sau se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna in fiecare forma un strat de aproximativ un centimetru din compozitia pentru aluat, apoi se spriteaza in mod egal compozitia pentru umplutura.
In fiecare forma se aseaza cate o visina, apoi, cu ajutorul spritului, se toarna aluatul, incepand cu un cerc exterior care sa

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii