autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Muffins cu crema de branza si visine

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
200 de grame de zahar, 250 de grame de faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri de cacao, 1 plic de zahar vanilat, 50 de grame de unt, 100 ml de smantana, 3 oua si un galbenus, , , Pentru umplutura:, 200 de grame de branza proaspata de vaci, 60 de grame de zahar, 1 plic de zahar vanilat, 1 albus, 150 de grame de visine (congelate, proaspete, din compot), Decor:, 100 de grame ciocolata alba, bucatele mici de rahat sau zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru muffins - se bat trei oua si un galbenus cu zaharul si zaharul vanilat pana se formeaza o crema consistenta:
Se adauga untul topit si smantana, se mixeaza din nou, apoi se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt:
Se amesteca totul cu miscari verticale, pana la incorporarea completa a ingredientelor uscate.
Pentru umplutura: se bate albusul spuma cu zaharul si zaharul vanilat , se adauga branza. Se pastreaza 12 visine iar restul se zdrobesc si se adauga in umplutura. Se amesteca bine compozitia.
Compozitia pentru aluat si cea pentru umplutura se pun separat in doua sprituri cu deschizatura mare.
Se pregateste tava pentru muffins, asezandu-se cosuletele speciale de hartie sau se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna in fiecare forma un strat de aproximativ un centimetru din compozitia pentru aluat, apoi se spriteaza in mod egal compozitia pentru umplutura.
In fiecare forma se aseaza cate o visina, apoi, cu ajutorul spritului, se toarna aluatul, incepand cu un cerc exterior care sa
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu crema de branza si visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Jumatate din cantitatea de unt,zaharul brun si mierea se topesc intr-o forma rotunda,apoi se aseaza

3 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura marmorata

Prajitura marmorata

Albusurile le separam de galbenusuri. Albusurile se mixeaza pana devin o spuma tare, apoi adaugam

14 voturi    6 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 de grame de zahar
  • 250 de grame de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 50 de grame de unt
  • 100 ml de smantana
  • 3 oua si un galbenus
  • Pentru umplutura:
  • 200 de grame de branza proaspata de vaci
  • 60 de grame de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 albus
  • 150 de grame de visine (congelate
  • proaspete
  • din compot)
  • Decor:
  • 100 de grame ciocolata alba
  • bucatele mici de rahat sau zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Delad