autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Muffins cu crema de branza si visine

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
200 de grame de zahar, 250 de grame de faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri de cacao, 1 plic de zahar vanilat, 50 de grame de unt, 100 ml de smantana, 3 oua si un galbenus, , , Pentru umplutura:, 200 de grame de branza proaspata de vaci, 60 de grame de zahar, 1 plic de zahar vanilat, 1 albus, 150 de grame de visine (congelate, proaspete, din compot), Decor:, 100 de grame ciocolata alba, bucatele mici de rahat sau zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru muffins - se bat trei oua si un galbenus cu zaharul si zaharul vanilat pana se formeaza o crema consistenta:
Se adauga untul topit si smantana, se mixeaza din nou, apoi se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt:
Se amesteca totul cu miscari verticale, pana la incorporarea completa a ingredientelor uscate.
Pentru umplutura: se bate albusul spuma cu zaharul si zaharul vanilat , se adauga branza. Se pastreaza 12 visine iar restul se zdrobesc si se adauga in umplutura. Se amesteca bine compozitia.
Compozitia pentru aluat si cea pentru umplutura se pun separat in doua sprituri cu deschizatura mare.
Se pregateste tava pentru muffins, asezandu-se cosuletele speciale de hartie sau se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna in fiecare forma un strat de aproximativ un centimetru din compozitia pentru aluat, apoi se spriteaza in mod egal compozitia pentru umplutura.
In fiecare forma se aseaza cate o visina, apoi, cu ajutorul spritului, se toarna aluatul, incepand cu un cerc exterior care sa
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu crema de branza si visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Jeleu de pepene rosu ( lubenita)

Jeleu de pepene rosu ( lubenita)

Prima data foile de gelatina se pun la inmuiat. Dupa care, pepenele rosu se curata de coaja si

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Gem de macese

Gem de macese

Macesele spalate,se pun intr-o oala cu apa si se lasa la fiert pana sunt moi;dupa ce s-au racit,se

2 voturi    0 comentarii
5h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 de grame de zahar
  • 250 de grame de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 50 de grame de unt
  • 100 ml de smantana
  • 3 oua si un galbenus
  • Pentru umplutura:
  • 200 de grame de branza proaspata de vaci
  • 60 de grame de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 albus
  • 150 de grame de visine (congelate
  • proaspete
  • din compot)
  • Decor:
  • 100 de grame ciocolata alba
  • bucatele mici de rahat sau zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu mere