Ingrediente
-2 oua, -100 gr zahar tos, -1 iaurt sau sana(200 gr), -200 gr faina, -50 gr unt topit, -putina sare, lingurita praf copt, -1 plic zahar vanilat,razatura lamaie+portocala., -200 gr dulceata de care aveti,..:)(eu am folosit capsuni si afine).
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
13 voturi
Mod de preparare
Faina se cerne ,se amesteca cu praful de copt..,dupa care se adauga sub forma de ploaie,continuand sa mixam compozitia..
Pregatim forma de muffins,punand in fiecare hartiute pentru muffins,sau.. daca nu aveti, ungeti fiecare forma cu pensula cu ulei,apoi presarati faina si scuturati bine ,pentru a se tapeta bine peretii..
Punem in fiecare cate o lingura din compozitia de muffins,apoi cate o lingurita de dulceata..,si inca o lingura compozitie.
In cuptorul bine incins se pune tava,lasand sa se rumeneasca frumos 20-25 minute la foc moderat,iar daca folositi cuptor electric,180 grade este temperatura ideala pentru ei..:)
Se pudreaza cu zahar pudra...puteti decora si cu glazura de ciocolata..
Cota_Daniela (Bucatar) , 15 martie 2013
Am facut astazi prajitura dar in loc de gem am pus stafide.A iesit deliciosa si foarte fina! Minunata... sunt foarte fericita! Multumesc. O sa mai incerc si alte retete!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2012
Foarte reusite!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
Vai.. da' ce frumos arata. Imbietoare!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011
Grozave ! nu ma satur niciodata de aceste minunate prajiturele...*****
Mimo (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011
Delicios! O sa incerc si eu reteta ta!
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011
ce deliciu!