Incalzeste cuptorul la 210 grade C.
Incalzeste ulei intr-o tigaie si prajeste ceapa 2-3 minute.Intr-un vas amsteca faina ,praful de copt,sarea si piperul.Taiati sunca marunt ,cascavalul in cuburi si adaugatiile impreuna cu ceapa la faina.Faceti o gaura in mijlocul fainii .
Bate ouale intru-un alt vas ,adauga laptele si mustarul apoi amesteca .Adauga masa in bolul cu faina si amesteca totul pana devine o masa omogena.Nu amestecati foarte mult-aluatul trebuie sa mai aiba gogoloase.
Intr-o tava de muffins cu 12 locuri pune aluat pana fiecare este umpluta pana la 3/4.Puneti tava in cuptorul preincalzit aprox.20 de minute .
Apoi scoatetile si lasatile la racit aprox. 5 minute apoi savuratile.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii