Incalzeste cuptorul la 210 grade C.
Incalzeste ulei intr-o tigaie si prajeste ceapa 2-3 minute.Intr-un vas amsteca faina ,praful de copt,sarea si piperul.Taiati sunca marunt ,cascavalul in cuburi si adaugatiile impreuna cu ceapa la faina.Faceti o gaura in mijlocul fainii .
Bate ouale intru-un alt vas ,adauga laptele si mustarul apoi amesteca .Adauga masa in bolul cu faina si amesteca totul pana devine o masa omogena.Nu amestecati foarte mult-aluatul trebuie sa mai aiba gogoloase.
Intr-o tava de muffins cu 12 locuri pune aluat pana fiecare este umpluta pana la 3/4.Puneti tava in cuptorul preincalzit aprox.20 de minute .
Apoi scoatetile si lasatile la racit aprox. 5 minute apoi savuratile.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii