autor:

CookieMonster

» » Dulciuri diverse

Muffins cu sunca si cascaval

Autor: CookieMonster (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CookieMonster (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Ingrediente
(pentru 12 bucati), 3 cepe verzi (taiate marunt), 1 lingurita de ulei, 375 g faina, 3 lingurite praf de copt, un praf de sare, 1 lingurita de mustar, un praf de piper, 175 g sunca, 125 g cascaval ras, 2 oua, 250 ml lapte, 125 g unt (topit)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 210 grade C.
Incalzeste ulei intr-o tigaie si prajeste ceapa 2-3 minute.Intr-un vas amsteca faina ,praful de copt,sarea si piperul.Taiati sunca marunt ,cascavalul in cuburi si adaugatiile impreuna cu ceapa la faina.Faceti o gaura in mijlocul fainii .
Bate ouale intru-un alt vas ,adauga laptele si mustarul apoi amesteca .Adauga masa in bolul cu faina si amesteca totul pana devine o masa omogena.Nu amestecati foarte mult-aluatul trebuie sa mai aiba gogoloase.
Intr-o tava de muffins cu 12 locuri pune aluat pana fiecare este umpluta pana la 3/4.Puneti tava in cuptorul preincalzit aprox.20 de minute .
Apoi scoatetile si lasatile la racit aprox. 5 minute apoi savuratile.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Jumatate din cantitatea de unt,zaharul brun si mierea se topesc intr-o forma rotunda,apoi se aseaza

3 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Chec cu cacao si stafide

Chec cu cacao si stafide

Intr-un castron, amestecam faina, cacaua cernuta (sa nu ramana cocoloase) si praful de copt. Separat,

4 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Un aperitiv foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 12 bucati)
  • 3 cepe verzi (taiate marunt)
  • 1 lingurita de ulei
  • 375 g faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de mustar
  • un praf de piper
  • 175 g sunca
  • 125 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 125 g unt (topit)

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Un aperitiv foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prăjitură la tavă cu zmeură