autor:

CookieMonster

» » Dulciuri diverse

Muffins cu sunca si cascaval

Autor: CookieMonster (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CookieMonster (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2010

Ingrediente
(pentru 12 bucati), 3 cepe verzi (taiate marunt), 1 lingurita de ulei, 375 g faina, 3 lingurite praf de copt, un praf de sare, 1 lingurita de mustar, un praf de piper, 175 g sunca, 125 g cascaval ras, 2 oua, 250 ml lapte, 125 g unt (topit)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 210 grade C.
Incalzeste ulei intr-o tigaie si prajeste ceapa 2-3 minute.Intr-un vas amsteca faina ,praful de copt,sarea si piperul.Taiati sunca marunt ,cascavalul in cuburi si adaugatiile impreuna cu ceapa la faina.Faceti o gaura in mijlocul fainii .
Bate ouale intru-un alt vas ,adauga laptele si mustarul apoi amesteca .Adauga masa in bolul cu faina si amesteca totul pana devine o masa omogena.Nu amestecati foarte mult-aluatul trebuie sa mai aiba gogoloase.
Intr-o tava de muffins cu 12 locuri pune aluat pana fiecare este umpluta pana la 3/4.Puneti tava in cuptorul preincalzit aprox.20 de minute .
Apoi scoatetile si lasatile la racit aprox. 5 minute apoi savuratile.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Preincalzim cuptorul. Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura Boema de post

Prajitura Boema de post

Prajitura pe care o adoram in copilarie in varianta de post…buna de te lingi pe degete Blat:

27 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Un aperitiv foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 12 bucati)
  • 3 cepe verzi (taiate marunt)
  • 1 lingurita de ulei
  • 375 g faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de mustar
  • un praf de piper
  • 175 g sunca
  • 125 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 125 g unt (topit)

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Un aperitiv foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Supă de căpşuni