Ouale si zaharul se freaca spuma. Adaugam uleiul, iaurtul si omogenizam. Incorporam faina si praful de copt.
In formele de copt punem hartiute pentru copt briose. Se pune in forma 1 si 1/2 lingura din compozitie,punem 1 lingurita de dulceata si apoi completam cu aluat deasupra pana la treisferturi din forma. Cand vor creste vor fi perfecte in felul acesta.
Dam tava la cuptor pentru 25 min la foc mediu. In acest timp prajiturelele se vor coace suficient si se vor auri deasupra. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Am batut frisca spuma si am incorporat dulceata de visine dupa ce mai inainte am pasat fructele cu blenderul.
Am decorat prajiturelele cu acesta frisca si cu floricele mici din plastilina de ciocolata alba facute de mine.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii