Ouale si zaharul se freaca spuma. Adaugam uleiul, iaurtul si omogenizam. Incorporam faina si praful de copt.
In formele de copt punem hartiute pentru copt briose. Se pune in forma 1 si 1/2 lingura din compozitie,punem 1 lingurita de dulceata si apoi completam cu aluat deasupra pana la treisferturi din forma. Cand vor creste vor fi perfecte in felul acesta.
Dam tava la cuptor pentru 25 min la foc mediu. In acest timp prajiturelele se vor coace suficient si se vor auri deasupra. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Am batut frisca spuma si am incorporat dulceata de visine dupa ce mai inainte am pasat fructele cu blenderul.
Am decorat prajiturelele cu acesta frisca si cu floricele mici din plastilina de ciocolata alba facute de mine.
Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.
Dulceata de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu