Ouale si zaharul se freaca spuma. Adaugam uleiul, iaurtul si omogenizam. Incorporam faina si praful de copt.
In formele de copt punem hartiute pentru copt briose. Se pune in forma 1 si 1/2 lingura din compozitie,punem 1 lingurita de dulceata si apoi completam cu aluat deasupra pana la treisferturi din forma. Cand vor creste vor fi perfecte in felul acesta.
Dam tava la cuptor pentru 25 min la foc mediu. In acest timp prajiturelele se vor coace suficient si se vor auri deasupra. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Am batut frisca spuma si am incorporat dulceata de visine dupa ce mai inainte am pasat fructele cu blenderul.
Am decorat prajiturelele cu acesta frisca si cu floricele mici din plastilina de ciocolata alba facute de mine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii