autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mujdei usturoi

Autor: bogdan iftimie (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan iftimie (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2008

Ingrediente
2 caciulii usturoi, zeama de la 1 lamaie, 250 ml apa cu vegeta, 1 lingura ulei, 1 ardei iute rosu

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

13 voturi

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se taie felii, se sareaza, se piseaza marunt, se pune intr-un bol, se adauga ardeiul iute felii, 1 lingura de ulei, zeama de lamaie, se amesteca bine; se pune 250 ml apa la fiert, cand clocoteste apa se pune 1-2 lingurite vegeta, se mai lasa la foc 5-10 secunde, dupa care se ia de pe foc si se toarna peste usturoi. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dovlecei caliti cu mujdei de usturoi-specific tarilor arabe

Dovlecei caliti cu mujdei de usturoi-specific tarilor arabe

Dovleceii se spala si se usuca bine cu un prosop de bucatarie. Se taie in rondele foarte subtiri

23 voturi    17 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Snitele in mujdei de usturoi

Snitele in mujdei de usturoi

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime. Se pune

10 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Eu il prepar simplu de obicei, si uneori mai adaug si cimbru.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 caciulii usturoi
  • zeama de la 1 lamaie
  • 250 ml apa cu vegeta
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei iute rosu

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu il prepar simplu de obicei, si uneori mai adaug si cimbru.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si piept de pui