autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Muratura de varza cu ardei si hrean

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
5 kg varza alba, 3 kg ardei capia, 500 gr hrean, 400 gr zahar, 500 ml otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie varza si ardeii marunt (pestisori). Se rade hreanul si se amesteca cu varza si ardeii, se adauga sare dupa gust. Zaharul se dizolva in otet si se toarna peste compozitie.

Se amesteca bine, se acopera cu un capac si se lasa, preferabil, 30 de ore dupa care se poate pune in borcane si deja se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muratura de varza cu ardei si hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Branza la borcan (in ulei)

Branza la borcan (in ulei)

In principiu reteta este cu ulei de masline dar merge la fel de bine si cu cel de floarea soarelui. Spalati

7 voturi    20 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Capsunele curatate si spalate le lasam la scurs intr-o strecuratoare, apoi daca sant mari le taiem

47 voturi    22 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5 kg varza alba
  • 3 kg ardei capia
  • 500 gr hrean
  • 400 gr zahar
  • 500 ml otet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de grapefruit rosu Dulceata de grapefruit rosu

Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza. Se face un sirop legat din zaharul cu coaja rasa de lamaie, sucul de la lamaie,,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din smochine Dulceata din smochine

Se trec smochinele sub un jet de apa rece, apoi se lasa sa se zvante si se curata de codite. Cele mai mari se cresteaza in 4, in partea

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Gogosari a la dicarmencitta