Legumele se curata, se spala, se taie si se aseaza intr un borcan de 10 litri, intercalate cu fasii de hrean si usturoi.
E bine ca fasolea sa fie fiarta in prealabil 5 - 10 minute in apa cu sare.
Separat se fierbe apa cu sarea, se adauga otetul, boabele de piper si de mustar si foile de dafin.
Apa se toarna fierbinte in borcanul cu legume, se lasa sa se racesca si se completeaza daca e nevoie cand se mai raceste.
Cand se raceste se acopera ermetic si se pastreaza la rece.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii