Ingrediente
2 l otet, 4 l apa, 3 linguri sare, 15 linguri zahar, 2 kg vinete mici, 1 kg castraveti, 1 varza mare, 1 kg gogonele, 1 kg morcov, 1 sfecla rosie, 1 conopida, 2 radacini de hrean, 4 bucati ardel gras, 10 catei de usturoi, 500 gr fasole verde, 10 foi dafin, 1 lingura boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
E bine ca fasolea sa fie fiarta in prealabil 5 - 10 minute in apa cu sare.
Separat se fierbe apa cu sarea, se adauga otetul, boabele de piper si de mustar si foile de dafin.
Apa se toarna fierbinte in borcanul cu legume, se lasa sa se racesca si se completeaza daca e nevoie cand se mai raceste.
Cand se raceste se acopera ermetic si se pastreaza la rece.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009
Nu am pus niciodata, la murat si fasole verde printre celelalte legume.Pare interesant...