Legumele se curata, se spala, se taie si se aseaza intr un borcan de 10 litri, intercalate cu fasii de hrean si usturoi.
E bine ca fasolea sa fie fiarta in prealabil 5 - 10 minute in apa cu sare.
Separat se fierbe apa cu sarea, se adauga otetul, boabele de piper si de mustar si foile de dafin.
Apa se toarna fierbinte in borcanul cu legume, se lasa sa se racesca si se completeaza daca e nevoie cand se mai raceste.
Cand se raceste se acopera ermetic si se pastreaza la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii