Muraturi asortate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l otet
  • 4 l apa
  • 3 linguri sare
  • 15 linguri zahar
  • 2 kg vinete mici
  • 1 kg castraveti
  • 1 varza mare
  • 1 kg gogonele
  • 1 kg morcov
  • 1 sfecla rosie
  • 1 conopida
  • 2 radacini de hrean
  • 4 bucati ardel gras
  • 10 catei de usturoi
  • 500 gr fasole verde
  • 10 foi dafin
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 1 lingura boabe piper negru

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala, se taie si se aseaza intr un borcan de 10 litri, intercalate cu fasii de hrean si usturoi.

E bine ca fasolea sa fie fiarta in prealabil 5 - 10 minute in apa cu sare.

Separat se fierbe apa cu sarea, se adauga otetul, boabele de piper si de mustar si foile de dafin.

Apa se toarna fierbinte in borcanul cu legume, se lasa sa se racesca si se completeaza daca e nevoie cand se mai raceste.

Cand se raceste se acopera ermetic si se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor