autor:

Fryn

» » Conserve si muraturi

Muraturi asortate

Autor: Fryn (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Fryn (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
Castraveti 10 buc., Pepeni 2 buc, Varza rosie 1 buc, Gogonele rosii si verzi 1/2 kg, Ardei capia 5 buc, Gogosari 5 buc, Conopida 1buc, Morcov 1 buc, Hrean, marar uscat, frunze de telina, usturoi, Sare pentru muraturi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Se spala f bine legumele, se aleg sa nu fie lovite, stricate. Se aseaza in borcan dupa gustul fiecaruia. Se pregateste o saramura (o lingura varf de sare la 1l apa. Eu fierb aceasta saramura, iar cind clocoteste o torn in borcan peste legume. Se acopera si se de posteaza in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Pentru murat se aleg pepeni verzi pana la 1-2 kg si sa aiba coaja tare si sanatoasa. De aceasta data

3 voturi    4 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Muraturi asortate, conservate in saramura

Muraturi asortate, conservate in saramura

Conopida se desparte in bucatele, se spala si se tine 30 min. in apa cu sare pentru a elimina viermisorii

10 voturi    5 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fryn

    Fryn (Maestru bucatar) , 21 aprilie 2010

    Va multumessc pentru aprecieri si imi cer scuze pentru greseala. Va rog am scris in graba iar in minte aveam altceva. Nu fiti prea severi cu mine.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Pui la murat castraveti murati si pepeni murati? Asa scrie in ingrediente. Arata foarte frumos borcanele.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Imi place cum arata borcanul cu muraturi, ai rabdare si indemanare!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      super, arata tare bine

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Ce frumoase sunt!!!!!!!!!ador muraturile

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Este o reteta interesanta, ai intr-un singur recipient multe sortimente. Am notat-o!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Ador muraturile...felicitari!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Delicioasee

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Sunt tare gustoase intr-adevar...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • Castraveti 10 buc.
  • Pepeni 2 buc
  • Varza rosie 1 buc
  • Gogonele rosii si verzi 1/2 kg
  • Ardei capia 5 buc
  • Gogosari 5 buc
  • Conopida 1buc
  • Morcov 1 buc
  • Hrean
  • marar uscat
  • frunze de telina
  • usturoi
  • Sare pentru muraturi

Raporteaza reteta

Fryn (Maestru bucatar)

Va multumessc pentru aprecieri si imi cer scuze pentru greseala. Va rog am scris in graba iar in minte aveam altceva. Nu fiti prea severi cu mine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de fructe de padure Dulceata de fructe de padure

Zmeura se trece rapid sub un jet de apa si se lasa la scurs. La fel se procedeaza si cu murele, daca sunt proaspete. Eu am avut la

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de gogonele Dulceata de gogonele

Se spala gogonelele, se taie in jumatati, se taie cotoarele si cu ajutorul unei lingurite, se scot semintele. Se taie apoi cubulete

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Topping de capsuni