Pe fundul borcanelor se aseaza frunzele de telina.Peste se adauga legumele amestecate.Se pregateste apa cu Picant fix dulce acrisor(a se respecta intocmai reteta inscrisa pe plic, cu privire la zahar si otet).La un borcan de 3 L se incadreaza un plic de picant fix dulce acrisor.Sare grunjoasa se pune 3 linguri la un borcan de 3 L.Daca aveti borcane de 5 L puneti 5 linguri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii