Conopida se desparte in bucatele, se spala si se tine 30 min. in apa cu sare pentru a elimina viermisorii in cazul in care are.
Sfecla se curata , se spala si se taie rondele.
Castravetii se spala si se taie rondele.
Ardeiul iute se spala si se taie in rondele mici.
Hreanul se curata de coaja si se taie fasii subtiri.
Se asaza pe fundul borcanului cateva bobite de mustar si florile uscate de marar apoi se pune un rand de conopida , ardei iute , sfecla rosie , castraveti. Hreanul se aranjeaza printre legume . Frunzele de visin se pun deasupra apoi urmeaza betele de marar, fixand bine compozitia din borcan cu ele pentru a nu se ridica la suprafata cand se toarna saramura.
Se prepara o saramura din o lingura de sare la 1 l de apa, se fierbe pana se dizolva sarea dupa care se toarna fierbinte in borcane si se inchid cu capac etans .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii