Gutuile se taie in doua se scot samburii, apoi se taie bucatele.
Se pun intr-un vas, se toarna peste ele vinul si zaharul si se fierb 30 minute.
Se zdrobesc gutuile si se face din ele un piure, adaugand zeama in care au fiert si zeama de lamaie.
Nucile macinate se amesteca cu piureul de gutui si scortisoara.
Musul de gutui se serveste cu inghetata de vanilie, la clatite sau cu branza de vaci amestecata cu iaurt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii