Gutuile se taie in doua se scot samburii, apoi se taie bucatele.
Se pun intr-un vas, se toarna peste ele vinul si zaharul si se fierb 30 minute.
Se zdrobesc gutuile si se face din ele un piure, adaugand zeama in care au fiert si zeama de lamaie.
Nucile macinate se amesteca cu piureul de gutui si scortisoara.
Musul de gutui se serveste cu inghetata de vanilie, la clatite sau cu branza de vaci amestecata cu iaurt.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii