carnea se toaca cu ceapa se caleste un pic apoi se adauga sare ,piper si 2 oua.se aseaza in tava cartofi taiati rondele ,apoi carnea apoi rondele de cartofi.se pune pasta de tomate sau cu rosiitaiate rondele pe deasupra si apoi se baga la cuptor.dupa 10 minute se adauga 2 oua batute cu putina faina ,iaurtsau smintina sa pune un pic de verdeata se baga la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii