autor:

ANCA

» » Mancaruri cu carne

Musaca

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2013

Ingrediente
8 cartofi mari, 3 cepe verzi, pasta de ardei facuta in casa, 2 lg pasta de tomata, sare,, cimbru, 1 kg carne tocata, patrunjel tocat, 3 oua, 3 lg smantana, cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga carnea tocata,sare,piper,cimbru,pasta de ardei,pasta tomate,patrunjel,o jumatate de cana de apa si se lasa la foc mic pentru 15 min. Cartofii se curata si se taie rondele subtiri. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza un strat de cartofi, amestecul de carne tocata, inca un strat de cartofi, iar deasupra se pun ouale batute amestecate cu smantana. La final presaram cascaval ras. Se da totul la cuptor pentru 45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinete faine la magazin, busuioc in solar, carnita de vitel....era clar ca trebuia s-o fac. Si-am

30 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi cu mazare

Musaca de cartofi cu mazare

Se spala cartofii si se fierb in apa cu coaja cu tot. Daca folosim mazare proaspata, si aceasta trebuie

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    tare bine mai arata...

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    bun,foarte bun!!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    bun bun bun..

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 3 cepe verzi
  • pasta de ardei facuta in casa
  • 2 lg pasta de tomata
  • sare,
  • cimbru
  • 1 kg carne tocata
  • patrunjel tocat
  • 3 oua
  • 3 lg smantana
  • cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

tare bine mai arata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui marinat la cuptor Pui marinat la cuptor

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana