autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Musaca

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
1 kg cartofi mari, 1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vita, 2 cepe, ulei, sare,, 4 oua, Sosul, 2 oua, 200 ml smantana, 4 linguri pasta de tomate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se taie feli,se prajesc pe ambele parti in tigaia incinsa,se scurg pe prosop de hartie.
Ceapa se caleste,se adauga carnea tocata, se lasa la calit pana scade zeama, dupa ce se raceste se adauga ouale,se condimenteaza.
Se asaza un strat de cartofi in tavs unsa,un strat de carne,iar cartofi.Se intinde sosul obtinut din amesecul de oua, smantana, pasta de tomate,sare, piper si se da la cuptor.
Se serveste fierbine.
Cartofii se pot inlocui cu vinete, care se taie rondele, se sareaza,se lasa la scurs pentru o ora, se prajesc pe ambele parti si se procedeaza la fel ca mai sus
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca cu piure de cartofi

Musaca cu piure de cartofi

Mod preparare Piure: Curatati cartofii de coaja si ii puneti intr-o cratita la fiert pana ii

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine):

    Am pregatiti aceasta reteta si a iesit foarte buna dar pana sa ma gandesc sa-i fac o fotografie, a disparut musacaua. A fost batalie pe consumarea ei. Voi repeta prepararea acestei retete.

  • Iuliana Matei

    Iuliana Matei (Chef de cuisine):

    Delicioasa!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

    La fel fac si eu musacaua,doar ca nu pun oua si smantana,intradevar asa trebuie sa fie si mai gustoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

    Ma bucur ca v-a placut si am fost de folos reteta mea. Sper sa incercati si sa va reuseasca si alte retete pe care eu le-am postat.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Am preparat reteta ta si ai iesit foarte buna. Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Am sa pun si poze imediat ce am sa mai fac o musaca. Nu intotdeauna pozez tot ce gatesc.Uneori ma grabesc

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Cred ca e gustoasa dar poze nu poti pune?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi mari
  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare,
  • 4 oua
  • Sosul
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

cristina i. (Chef de cuisine)

La fel fac si eu musacaua,doar ca nu pun oua si smantana,intradevar asa trebuie sa fie si mai gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui in aspic