autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Musaca

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
1 kg cartofi mari, 1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vita, 2 cepe, ulei, sare,, 4 oua, Sosul, 2 oua, 200 ml smantana, 4 linguri pasta de tomate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se taie feli,se prajesc pe ambele parti in tigaia incinsa,se scurg pe prosop de hartie.
Ceapa se caleste,se adauga carnea tocata, se lasa la calit pana scade zeama, dupa ce se raceste se adauga ouale,se condimenteaza.
Se asaza un strat de cartofi in tavs unsa,un strat de carne,iar cartofi.Se intinde sosul obtinut din amesecul de oua, smantana, pasta de tomate,sare, piper si se da la cuptor.
Se serveste fierbine.
Cartofii se pot inlocui cu vinete, care se taie rondele, se sareaza,se lasa la scurs pentru o ora, se prajesc pe ambele parti si se procedeaza la fel ca mai sus
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca cu carne de curcan si oua de prepelita

Musaca cu carne de curcan si oua de prepelita

Se curata si se spala zarzavatul, apoi radacina de patrunjel si morcovul se dau prin razatoarea fina,

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi cu carne de curcan

Musaca de cartofi cu carne de curcan

Am tocat cepele marunt si le-am pus la calit in ulei de masline iar cand au capatat o culoare usor

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine):

    Am pregatiti aceasta reteta si a iesit foarte buna dar pana sa ma gandesc sa-i fac o fotografie, a disparut musacaua. A fost batalie pe consumarea ei. Voi repeta prepararea acestei retete.

  • Iuliana Matei

    Iuliana Matei (Chef de cuisine):

    Delicioasa!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

    La fel fac si eu musacaua,doar ca nu pun oua si smantana,intradevar asa trebuie sa fie si mai gustoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

    Ma bucur ca v-a placut si am fost de folos reteta mea. Sper sa incercati si sa va reuseasca si alte retete pe care eu le-am postat.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Am preparat reteta ta si ai iesit foarte buna. Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Am sa pun si poze imediat ce am sa mai fac o musaca. Nu intotdeauna pozez tot ce gatesc.Uneori ma grabesc

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Cred ca e gustoasa dar poze nu poti pune?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi mari
  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare,
  • 4 oua
  • Sosul
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

cristina i. (Chef de cuisine)

La fel fac si eu musacaua,doar ca nu pun oua si smantana,intradevar asa trebuie sa fie si mai gustoasa.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu ardei gras