autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Musaca

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente: 1 vinata, 1 ceapa, 500 g cartofi, 500g carne tocata, 1 cana de sos de rosii, sare, piper, ulei de floarea soarelui.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii taiem cubulete si pregatim un piure. Curatam vanata ca in poza si o taiem felii pe care le saram si le lasam 15-20 minute sa lase toata amareala. Intre timp taiem ceapa fin si o calim intr-o tigaie cu putin ulei pentru 5 minute. Adaugam si carnea tocata si o calim impreuna cu ceapa inca 10-15 minute. La sfarsit adaugam si cateva linguri de sos de rosii si putin piper. Prajim feliile de vanata, trecute in prealabil prin faina alba, intr-o tigaie cu ulei. Luam un vas rezistent pentru cuptor si asamblam musacaua. Ungem cu putin ulei si cateva linguri de sos de rosii dupa care facem un strat de piure, apoi un strat de carne si terminam cu un strat de vinete prajite. Adaugam sosul de rosii ramas si bagam la cuptor 30 de minute la 160° .Semananca imediat pentru e delicioasa....pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca gustoasa vegetariana

Musaca gustoasa vegetariana

Este o alternativa delicioasa a clasicei musaca cu carne si cartofi, de altfel o bomba de calorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca  de cartofi

Musaca de cartofi

Se aleg cartofii nu prea mari. Se spala si se taie rondele. Se trece prin masina de tocat carnea

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Delicioasa musacaua, imi place tare mult!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2012

    Imi place, tare buna trebuie sa fie...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    O bunatate.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte buna!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Apetisanta.....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Delicioasa!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      foarte buna musacaua Si eu folosesc combinatia cartofi vinete si dovlecei E foarte gustoasa !

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Foarte buna musacaua, nu am facut niciodata combinat cu cartofi si vinete. Buna idee!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 vinata
  • 1 ceapa
  • 500 g cartofi
  • 500g carne tocata
  • 1 cana de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

Alexandrina (Chef de cuisine)

Delicioasa musacaua, imi place tare mult!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
CARNE DE PORC IN SOS DE ROSII