Carnea tocata impreuna cu ceapa se pun la calit intr-o tigaie, apoi se lasa sa se raceasca.
Se curata cartofii si se taie rondele foarte subtiri (pe razatoarea in V, cine are).Eu fac musacaua cu cartofii cruzi, dar se pot fierbe in coaja si apoi se feliaza.Se aseaza feliile de cartofi intr-un strat in tava peste care se va pune un strat de carne tocata calita si amestecata cu sare, piper macinat,verdeata si 3 oua.Se va alterna un strat de cartofi cu unul de carne tinandu-se cont ca ultimul strat sa fie de cartofi.Se adauga sucul de rosii si se introduce tava in cuptor acoperita cu folie de aluminiu, care va ajuta cartofii de la suprafata sa se fiarba. Dupa ce scade suficient,iar cartofii sunt gata, se bat si celelate 3 oua in care se pune putin patrujel si se pun peste musaca, inlaturandu-se folia.Se mai tine la cuptor cca 10 minute si este gata.
Se serveste cu diverse muraturi sau salate.Eu am servit cu gogosar umplut cu varza.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii