Cartofii se spala si se fierb in coaja.
Vinetele se spala si se taie feliute, se sareaza si se lasa la scurs.
Painea se pune la inmuiat si se stoarce.
Carnea se amesteca cu ceapa tocata, jumatate din verdeata,2 oua, sare, piper, busuioc,painea. Se pot cali toate, dar eu prefer sa le las crude, pentru a fi mai dietetic, si va garantez ca iese la fel de bun !!!
Cartofii se curata si se feliaza.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.
Se pune un strat din felii de cartofi, peste care se pune compozitia de carne, care se niveleaza bine.
Feliile de vinete se pun deasupra.
Din faina, 2 oua, si o cana de apa rece se face un sos, la care se adauga putina sare, piper, busuioc. Se toarna uniform peste vinete si se da la cuptor pentru 30 de minute.
Se scoate musacaua si se rade cascaval deasupra.
Pentru sos se pun toate ingredientele si se fierb la foc mic 5-7 minute. Vinul si usturoiul se pun la sfarsit.
Musacaua se serveste cu sos de rosii, cu smantana presarat cu verdeata.
Pofta buna !
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii