Cartofii se spala si se fierb in coaja.
Vinetele se spala si se taie feliute, se sareaza si se lasa la scurs.
Painea se pune la inmuiat si se stoarce.
Carnea se amesteca cu ceapa tocata, jumatate din verdeata,2 oua, sare, piper, busuioc,painea. Se pot cali toate, dar eu prefer sa le las crude, pentru a fi mai dietetic, si va garantez ca iese la fel de bun !!!
Cartofii se curata si se feliaza.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.
Se pune un strat din felii de cartofi, peste care se pune compozitia de carne, care se niveleaza bine.
Feliile de vinete se pun deasupra.
Din faina, 2 oua, si o cana de apa rece se face un sos, la care se adauga putina sare, piper, busuioc. Se toarna uniform peste vinete si se da la cuptor pentru 30 de minute.
Se scoate musacaua si se rade cascaval deasupra.
Pentru sos se pun toate ingredientele si se fierb la foc mic 5-7 minute. Vinul si usturoiul se pun la sfarsit.
Musacaua se serveste cu sos de rosii, cu smantana presarat cu verdeata.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii