Se toaca marunt ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei cam 7-8 min. Se adauga apoi in tigaie carnea de pui tocata, se condimenteaza cu sare si piper si un catel de usturoi tocat fosrte fin (sau zdrobit). Se lasa pe foc cam 11-12 min. Compozitia se amesteca cu 2 oua. Separat cartofii taiati rondele se rumenesc putin. Se aseaza intr-un vas yena un strop de ulei (sau unt) apoi un rind de felii de cartofi peste care se preseara un pic de sare si piper, apoi un rind de carne, un rind de cartofi, un rind de carne si ultimul tot de cartofi. Deasupra se pun rosiile taiate felii si un catel de usturoi tocat fin. Se face un sos din 2/3 cana apa, 2 lingurite de bulion, un virf de lingurita de zahar, sare, patrunjel, marar (eu am pus uscat)si se da la cuptor pentru 35 de min la 200 grade.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii