Musaca cu carne de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Musaca cu carne de pui

Ingrediente

  • 500 g carne de pui tocata,
  • 900 g cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • ardei iute,
  • bulion,
  • zahar,
  • ulei.

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei cam 7-8 min. Se adauga apoi in tigaie carnea de pui tocata, se condimenteaza cu sare si piper si un catel de usturoi tocat fosrte fin (sau zdrobit). Se lasa pe foc cam 11-12 min. Compozitia se amesteca cu 2 oua. Separat cartofii taiati rondele se rumenesc putin. Se aseaza intr-un vas yena un strop de ulei (sau unt) apoi un rind de felii de cartofi peste care se preseara un pic de sare si piper, apoi un rind de carne, un rind de cartofi, un rind de carne si ultimul tot de cartofi. Deasupra se pun rosiile taiate felii si un catel de usturoi tocat fin. Se face un sos din 2/3 cana apa, 2 lingurite de bulion, un virf de lingurita de zahar, sare, patrunjel, marar (eu am pus uscat)si se da la cuptor pentru 35 de min la 200 grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor