autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Musaca cu carne si paste fainoase

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Ingrediente
400 gr paste fainoase, 1 kg carne tocata vita si pui, 3 cepe mari, 1 legatura marar, 10 oua, sare, dupa gust, 200 ml ulei, 4-5 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa ce sunt fierte le clatim cu apa rece si le punem in strecuratoare la scurs.
Curatam ceapa si o taiem marunt,o punem la calit intr-o tigaie cu uleiul incins dupa ce se inmoaie putin ceapa punem si carnea,punem sarea si piperul si le lasam sa se caleasca,dupa ce sa calit taiem mararul marunt adaugam peste carne in tigaie,punem 5 oua amestecam totul.
Luam o tava punem putin ulei pe fundul tavi punem un strat de paste apoi punem carnea apoi iar paste,la sfarsit facem un sos din bulion cu apa cat sa cuprinda pastele din tava,sare,piper si ouale batute.O bagam la cuptor pina pastele prind o culoare aramie si scade apa detot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc

Sarmale cu carne de porc

Se face intai compozita de umplut sarmalele si anume carnea tocata cu ceapa tocata marunt, apoi condimentele

0 voturi    1 comentariu
4h
Mancaruri cu carne
SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu

10 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Profa De Muzica Muntean , 13 august 2014

    Sa te scoli de dimineata ca daca pui musacaua in cuptor se face prea cald in bucatria ta.

  • Fara foto

    Bourosu Eugenia Bourosu , 13 august 2014

    imi plac foarte mult pastele,voi face aceasta reteta cat de curand

  • Fara foto

    Valentin-Isabella Dumitru , 04 iulie 2014

    super....

    • Fara foto

      Dumitra Solonarii , 18 mai 2014

      deliciosa musacaua . voi repeta reteta

    • LIDIA

      LIDIA (Bucatar sef) , 30 septembrie 2010

      ...Cam cate minute se lasa la cuptor???

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Delicioasa musacaua ta.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 400 gr paste fainoase
  • 1 kg carne tocata vita si pui
  • 3 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 10 oua
  • sare, dupa gust
  • 200 ml ulei
  • 4-5 linguri bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

LIDIA (Bucatar sef)

...Cam cate minute se lasa la cuptor???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles