autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Musaca cu carne si paste fainoase

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Ingrediente
400 gr paste fainoase, 1 kg carne tocata vita si pui, 3 cepe mari, 1 legatura marar, 10 oua, sare,piper dupa gust, 200 ml ulei, 4-5 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa ce sunt fierte le clatim cu apa rece si le punem in strecuratoare la scurs.
Curatam ceapa si o taiem marunt,o punem la calit intr-o tigaie cu uleiul incins dupa ce se inmoaie putin ceapa punem si carnea,punem sarea si piperul si le lasam sa se caleasca,dupa ce sa calit taiem mararul marunt adaugam peste carne in tigaie,punem 5 oua amestecam totul.
Luam o tava punem putin ulei pe fundul tavi punem un strat de paste apoi punem carnea apoi iar paste,la sfarsit facem un sos din bulion cu apa cat sa cuprinda pastele din tava,sare,piper si ouale batute.O bagam la cuptor pina pastele prind o culoare aramie si scade apa detot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 7 comentarii

  • Profa De Muzica Muntean , 13 august 2014

    Sa te scoli de dimineata ca daca pui musacaua in cuptor se face prea cald in bucatria ta.

  • Bourosu Eugenia Bourosu , 13 august 2014

    imi plac foarte mult pastele,voi face aceasta reteta cat de curand

  • Valentin-Isabella Dumitru , 04 iulie 2014

    super....

    • Dumitra Solonarii , 18 mai 2014

      deliciosa musacaua . voi repeta reteta

    • LIDIA

      LIDIA (Bucatar sef) , 30 septembrie 2010

      ...Cam cate minute se lasa la cuptor???

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Delicioasa musacaua ta.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 400 gr paste fainoase
  • 1 kg carne tocata vita si pui
  • 3 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 10 oua
  • sare,piper dupa gust
  • 200 ml ulei
  • 4-5 linguri bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

27 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

LIDIA (Bucatar sef)

...Cam cate minute se lasa la cuptor???

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mincare cu bame,in cuptor(specific arab)