Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa ce sunt fierte le clatim cu apa rece si le punem in strecuratoare la scurs.
Curatam ceapa si o taiem marunt,o punem la calit intr-o tigaie cu uleiul incins dupa ce se inmoaie putin ceapa punem si carnea,punem sarea si piperul si le lasam sa se caleasca,dupa ce sa calit taiem mararul marunt adaugam peste carne in tigaie,punem 5 oua amestecam totul.
Luam o tava punem putin ulei pe fundul tavi punem un strat de paste apoi punem carnea apoi iar paste,la sfarsit facem un sos din bulion cu apa cat sa cuprinda pastele din tava,sare,piper si ouale batute.O bagam la cuptor pina pastele prind o culoare aramie si scade apa detot.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii