autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Musaca cu carne si paste fainoase

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Ingrediente
400 gr paste fainoase, 1 kg carne tocata vita si pui, 3 cepe mari, 1 legatura marar, 10 oua, sare, dupa gust, 200 ml ulei, 4-5 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa ce sunt fierte le clatim cu apa rece si le punem in strecuratoare la scurs.
Curatam ceapa si o taiem marunt,o punem la calit intr-o tigaie cu uleiul incins dupa ce se inmoaie putin ceapa punem si carnea,punem sarea si piperul si le lasam sa se caleasca,dupa ce sa calit taiem mararul marunt adaugam peste carne in tigaie,punem 5 oua amestecam totul.
Luam o tava punem putin ulei pe fundul tavi punem un strat de paste apoi punem carnea apoi iar paste,la sfarsit facem un sos din bulion cu apa cat sa cuprinda pastele din tava,sare,piper si ouale batute.O bagam la cuptor pina pastele prind o culoare aramie si scade apa detot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

Se portioneaza pieptul de pui, se bate carnea, se sareaza si se condimenteaza cu un amestec picant

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Profa De Muzica Muntean , 13 august 2014

    Sa te scoli de dimineata ca daca pui musacaua in cuptor se face prea cald in bucatria ta.

  • Fara foto

    Bourosu Eugenia Bourosu , 13 august 2014

    imi plac foarte mult pastele,voi face aceasta reteta cat de curand

  • Fara foto

    Valentin-Isabella Dumitru , 04 iulie 2014

    super....

    • Fara foto

      Dumitra Solonarii , 18 mai 2014

      deliciosa musacaua . voi repeta reteta

    • LIDIA

      LIDIA (Bucatar sef) , 30 septembrie 2010

      ...Cam cate minute se lasa la cuptor???

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Delicioasa musacaua ta.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 400 gr paste fainoase
  • 1 kg carne tocata vita si pui
  • 3 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 10 oua
  • sare, dupa gust
  • 200 ml ulei
  • 4-5 linguri bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

27 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

LIDIA (Bucatar sef)

...Cam cate minute se lasa la cuptor???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Mini placinte cu vita si pui