Carnea tocata se caleste bine impreuna cu ceapa, mararul, sare,piper,condimente.Cand se raceste se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia.
Cartofii se pot pregati in trei variante :
1.Se fierb si se fac piure si se amesteca cu putin unt
2.Se taie rondele si se prajesc putin
3.Se fierb in coaja si se taie rondele cand se racesc.
Puteti folosi la musaca orice varianta doriti.
De fiecare data diversific modul in care adaug carofii.
Intr-un vas de yena uns cu putin ulei si tapetat cu pesmet asez un strat de cartofi rondele sau piure,apoi un strat de carne si tot asa in straturi alternative pana se termina cartofii si carnea.Ultimul strat trebuie sa fie cu cartofi.
Se introduce 10-15 min la cuptorul preincalzit in prealabil,apoi se scoate vasul si se toarna 2 oua batute cu putin bulion sau pasta de tomate.Se reintroduce vasul la cuptor sa se rumeneasca frumos.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii