autor:

» » Mancaruri cu carne

Musaca cu piept de pui

Autor: Alexandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2011

Ingrediente
- 1kg cartofi, - 700g piept de pui, - 1 legatura ceapa verde, - 1 legatura usturoi verde(optional), - 1 legatura marar, - 1 lingura bulion, - 1 ou, - unt, - lapte, - smantana, - boia, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata, spala si se fierb cartofii, intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea, mararul tocat marunt, sarea, boia, piperul, bulionul si se calesc 5-10 minute. Dupa ce s-a calit puiul se adauga oul si usturoiul verde.
Cartofii fierti se piseaza si se amesteca cu putin lapte, smantana si unt.
Apoi intr-o tava punem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure,apoi il dam la cuptor 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca din piept de pui si legume

Musaca din piept de pui si legume

Se caleste ceapa in cateva linguri de ulei,se adauga pieptul de pui si se mai caleste un pic,apoi

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1kg cartofi
  • - 700g piept de pui
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde(optional)
  • - 1 legatura marar
  • - 1 lingura bulion
  • - 1 ou
  • - unt
  • - lapte
  • - smantana
  • - boia
  • - sare
  • - piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Orez cu carne de porc