autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Musaca cu piept de pui

Autor: Alexandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2011

Ingrediente
- 1kg cartofi, - 700g piept de pui, - 1 legatura ceapa verde, - 1 legatura usturoi verde(optional), - 1 legatura marar, - 1 lingura bulion, - 1 ou, - unt, - lapte, - smantana, - boia, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata, spala si se fierb cartofii, intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea, mararul tocat marunt, sarea, boia, piperul, bulionul si se calesc 5-10 minute. Dupa ce s-a calit puiul se adauga oul si usturoiul verde.
Cartofii fierti se piseaza si se amesteca cu putin lapte, smantana si unt.
Apoi intr-o tava punem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure,apoi il dam la cuptor 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca din piept de pui si legume

Musaca din piept de pui si legume

Se caleste ceapa in cateva linguri de ulei,se adauga pieptul de pui si se mai caleste un pic,apoi

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Linte