Cartofii se fierb ca pentru piure. Intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si se calesc. Se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa si se codimenteaza. Dupa ce cartofii au fiert se scurg de apa si se paseaza. Se adauga untul.
Se unge o cratita cu unt si se pune alternativ cate un strat de piure si unul de carne; ultimul sa fie de carne. Se presara cu patrunjel. Se da la cuptor 5-10 minute. Apoi se pune cascavalul ras si oul batut. Se lasa pana ce se formeaza o crusta aurie.
Aceasta musaca este foarte gustoasa. Se serveste calda cu muraturi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii