Cartofii se fierb ca pentru piure. Intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si se calesc. Se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa si se codimenteaza. Dupa ce cartofii au fiert se scurg de apa si se paseaza. Se adauga untul.
Se unge o cratita cu unt si se pune alternativ cate un strat de piure si unul de carne; ultimul sa fie de carne. Se presara cu patrunjel. Se da la cuptor 5-10 minute. Apoi se pune cascavalul ras si oul batut. Se lasa pana ce se formeaza o crusta aurie.
Aceasta musaca este foarte gustoasa. Se serveste calda cu muraturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii