autor:

Dya_Dy

» » Mancaruri cu carne

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2016

Ingrediente
2 vinete subtiri, 700 gr carne tocata de pui, 150-200 gr cascaval Delaco, 5-6 buc de ceapa uscata, un ardei gras rosu (mare), 100 ml suc de rosii, 10-15 rosii mici mici (de curte), 2-3 linguri cu ulei, sare si oregano dupa gust, cateva frunzulite de busuioc proaspat

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit pana cepa devine translucida.

Adaugam carnea tocata de pui si amestecam pana la incorporarea completa.

Condimentam cu sare si oregano, coloram cu suc de rosii si fierbem totul pana ce sosul format scade suficient. Adaugam apoi cateva frunzulite tocate de busuioc proaspat.

Intre timp, feliem vinetele, le saram putin si le coacem pe ambele parti (pe tava de aragaz sau pe grill).

Ungem un vas de yena cu putin ulei, asezam o parte din feliile de vinete, iar peste acestea presaram cascavalul ras.

Adaugam carnea de pui, presaram inca putin cascaval si asezam restul feliilor de vinete impreuna cu rosiile (peste care vom adauga cascavalul ramas).

Dam vasul la cuptor atat cat este necesar.

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu vinete coapte si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu branzeturi

Piept de pui la grill cu branzeturi

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel. Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem,

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert. Cand sunt

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete subtiri
  • 700 gr carne tocata de pui
  • 150-200 gr cascaval Delaco
  • 5-6 buc de ceapa uscata
  • un ardei gras rosu (mare)
  • 100 ml suc de rosii
  • 10-15 rosii mici mici (de curte)
  • 2-3 linguri cu ulei
  • sare si oregano dupa gust
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Dya_Dy
Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Pentru blat procedăm astfel: Mixăm ouăle împreună cu zaharul până ce obţinem

3 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm

4 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro