autor:

Dya_Dy

» » Mancaruri cu carne

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2016

Ingrediente
2 vinete subtiri, 700 gr carne tocata de pui, 150-200 gr cascaval Delaco, 5-6 buc de ceapa uscata, un ardei gras rosu (mare), 100 ml suc de rosii, 10-15 rosii mici mici (de curte), 2-3 linguri cu ulei, sare si oregano dupa gust, cateva frunzulite de busuioc proaspat

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit pana cepa devine translucida.

Adaugam carnea tocata de pui si amestecam pana la incorporarea completa.

Condimentam cu sare si oregano, coloram cu suc de rosii si fierbem totul pana ce sosul format scade suficient. Adaugam apoi cateva frunzulite tocate de busuioc proaspat.

Intre timp, feliem vinetele, le saram putin si le coacem pe ambele parti (pe tava de aragaz sau pe grill).

Ungem un vas de yena cu putin ulei, asezam o parte din feliile de vinete, iar peste acestea presaram cascavalul ras.

Adaugam carnea de pui, presaram inca putin cascaval si asezam restul feliilor de vinete impreuna cu rosiile (peste care vom adauga cascavalul ramas).

Dam vasul la cuptor atat cat este necesar.

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu vinete coapte si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc

Sarmale cu carne de porc

Se aleg foile de varza,se toaca carnea de porc,se adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, sarea,

2 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de curcan cu galuste

Tocanita de curcan cu galuste

Se taie ceapa marunt, se caleste pina devine sticloasa, se adauga pasta de ardei, piper, bucatelele

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete subtiri
  • 700 gr carne tocata de pui
  • 150-200 gr cascaval Delaco
  • 5-6 buc de ceapa uscata
  • un ardei gras rosu (mare)
  • 100 ml suc de rosii
  • 10-15 rosii mici mici (de curte)
  • 2-3 linguri cu ulei
  • sare si oregano dupa gust
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Dya_Dy
Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Pentru blat procedăm astfel: Mixăm ouăle împreună cu zaharul până ce obţinem

3 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm

3 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Praz invelit in Sunca(Bacon)