autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Musaca cu vinete

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
900 gr vinete taiate rondele, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 900 gr carne tocata, 2 linguri tomate, 2 linguri patrunjel tocat, 150 ml vin rosu75 gr unt, 75 gr faina, 600 ml lapte, 50 gr branza rasa, 3 oua, 4 linguri iaurt,sare,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Vinete le prajim in ulei,iar ceapa si usturoiul se caleste impreuna cu carnea tocata iar la sfarsit adaugam tomatele,patrunjelul,vinul si lasam 20 min. intr-o tigaie punem un strat de vinete,unul de carne pana se termina compozitia,deasupra vinete. Topim untul adaugam faina iar treptat laptele pana se ingroasa dupa care branza si lasam la racit. Batem ouale si le punempeste iaurt dupa care turnam compozitia peste vinete si lasam 45 min la cuptor/
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Musaca de vinete rapida

Musaca de vinete rapida

Se taie vinetele rondele si se pun la prajit, apoi se taie si celelalte legume tot rondele, si se

8 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011

    Foarte buna, mai ales ca ingredientul vinete imi place tare de tot.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Imi place foarte mult musacaua ta ,chiar daca eu o prepar altfel...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 900 gr vinete taiate rondele
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 900 gr carne tocata
  • 2 linguri tomate
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 150 ml vin rosu75 gr unt
  • 75 gr faina
  • 600 ml lapte
  • 50 gr branza rasa
  • 3 oua
  • 4 linguri iaurt,sare,ulei

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela
Oua umplute

Oua umplute

Se iau ouale si cu varful de la cutit si se in forma de coltisori la mijlocul oului. Cu galbenusul

0 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Aperitiv cu carne

Aperitiv cu carne

Se orneaza dupa preferinta.

1 vot    1 comentariu
10 min
Aperitive cu carne
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Se fierb spaghetele dupa care separat se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata, dupa ce sunt bine

10 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna, mai ales ca ingredientul vinete imi place tare de tot.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Mancarica de vara cu copanele