MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Ingrediente

  • 600g carne tocata
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 3 oua
  • 100g bulion
  • 20g ulei
  • 1 ceapa
  • sare si piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade zeama.

Cartofi se firb cu tot cu coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se aseaza intr-un vas,alternand cu un rand de carne,unul de rosii iar unul de cartofi,carne si terminam cu stratul de rosii.

Se bat cele 3 oua se adauga deasupra si se da la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise