autor:

katy

» » Mancaruri cu carne

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008

Ingrediente
600g carne tocata, 3-4 cartofi, 3-4 rosii, 3 oua, 100g bulion, 20g ulei, 1 ceapa, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

57 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade zeama.
Cartofi se firb cu tot cu coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se aseaza intr-un vas,alternand cu un rand de carne,unul de rosii iar unul de cartofi,carne si terminam cu stratul de rosii.
Se bat cele 3 oua se adauga deasupra si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata si rosii cherry

Musaca de cartofi cu carne tocata si rosii cherry

Ceapa impreuna cu usturoiul se taie marunt si se pun la calit in ulei. Pe urma se adauga carnea tocata

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    E foarte buna !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Este o reteta delicioasa si arata frumos.Eu o pregatesc astfel : 500 g carne 500 g cartofi 2 cepe marar sare,piper,condimente bulion sau pasta de tomate ulei 3 oua Carnea tocata se caleste bine impreuna cu ceapa, mararul, sare,piper,condimente.Cand se raceste se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia. Cartofii se pot pregati in trei variante : 1.Se fierb si se fac piure si se amesteca cu putin unt 2.Se taie rondele si se prajesc putin 3.Se fierb in coaja si se taie rondele cand se racesc. Puteti folosi la musaca orice varianta doriti. De fiecare data diversific modul in care adaug carofii. Intr-un vas de yena uns cu putin ulei si tapetat cu pesmet asez un strat de cartofi rondele sau piure,apoi un strat de carne si tot asa in straturi alternative pana se termina cartofii si carnea.Ultimul strat trebuie sa fie cu cartofi. Se introduce 10-15 min la cuptorul preincalzit in prealabil,apoi se scoate vasul si se toarna 2 oua batute cu putin bulion sau pasta de tomate.Se reintroduce vasul la cuptor sa se rumeneasca frumos.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Foarte gustoasa! Musacaua cu rosii iese mai zemoasa... un deliciu!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

    Imi place ,voi face si eu cat de curand.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Bună reţeta!

    • serban aurora daniela

      serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

      Este excelenta cu muraturi si un pahar de vin!

    • Fara foto

      daniel , 20 decembrie 2008

      O cautam de mult. mmmmm

    • Fara foto

      LUMINITA , 16 decembrie 2008

      Pare bunaa! Azi o incerc si eu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

57 voturi

Ingrediente

  • 600g carne tocata
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 3 oua
  • 100g bulion
  • 20g ulei
  • 1 ceapa
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
SNITELE  DIN PIEPT DE PUI

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri. Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina

22 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Lucia (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa! Musacaua cu rosii iese mai zemoasa... un deliciu!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PULPE CU CARTOFI LA CUPTOR