autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Musaca de carne cu ciuperci

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
600 gr. ciuperci cu palarii mari, 400 gr. carne tocata, 1 ceapa, 4 oua, 3 linguri smantana, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cureti si speli ciupercile, le tai piciorusele si frigi palariile pe gratarul incins. Cureti ceapa, o tai marunt, toci si piciorusele ramase de la ciuperci, apoi le calesti impreuna cu carnea in ulei 10-15 minute. Amesteci compozitia obtinuta cu 3 oua batute, verdeata tocata si potrivesti de sare si piper. Asezi, apoi, intr-un vas, un strat de palarii de ciuperci, compozitia de carne si inca un strat de palarii de ciuperci. Amesteci smantana cu oul ramas, torni peste musaca si dai totul la cuptorul incuns pentru 35 - 45 de minute. Se poate servi calda, dar si rece. P{ofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de carne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Se spala cartofi,se taie rondele,se pun la fiert cu un pic de sare,iar apoi cand sunt gata se face

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete cu ciuperci si carne de pasare

Musaca de vinete cu ciuperci si carne de pasare

Se spala si sterg vinetele, se indeparteaza cotoarele, apoi se curata de coaja. Se taie in felii,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Etli Guvek