Autor:
Simona (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 26 martie 2009
Ingrediente
600 gr. ciuperci cu palarii mari, 400 gr. carne tocata, 1 ceapa, 4 oua, 3 linguri smantana, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Cureti si speli ciupercile, le tai piciorusele si frigi palariile pe gratarul incins. Cureti ceapa, o tai marunt, toci si piciorusele ramase de la ciuperci, apoi le calesti impreuna cu carnea in ulei 10-15 minute. Amesteci compozitia obtinuta cu 3 oua batute, verdeata tocata si potrivesti de sare si piper. Asezi, apoi, intr-un vas, un strat de palarii de ciuperci, compozitia de carne si inca un strat de palarii de ciuperci. Amesteci smantana cu oul ramas, torni peste musaca si dai totul la cuptorul incuns pentru 35 - 45 de minute. Se poate servi calda, dar si rece. P{ofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de carne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se spala si sterg vinetele, se indeparteaza cotoarele, apoi se curata de coaja. Se taie in felii,
0 voturi
0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala cu apa,sare si
29 voturi
10 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010
O bunatate !