Cureti si speli ciupercile, le tai piciorusele si frigi palariile pe gratarul incins. Cureti ceapa, o tai marunt, toci si piciorusele ramase de la ciuperci, apoi le calesti impreuna cu carnea in ulei 10-15 minute. Amesteci compozitia obtinuta cu 3 oua batute, verdeata tocata si potrivesti de sare si piper. Asezi, apoi, intr-un vas, un strat de palarii de ciuperci, compozitia de carne si inca un strat de palarii de ciuperci. Amesteci smantana cu oul ramas, torni peste musaca si dai totul la cuptorul incuns pentru 35 - 45 de minute. Se poate servi calda, dar si rece. P{ofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii