Se pun cartofii cu tot cu coaja la fiert. Intre timp, ne putem apuca de lucru: calim ceapa in putin ulei, se adauga si carnea si se prajesc bine toate.
Dam de pe foc, adaugam sare si piper, dupa gust, verdeata si 2 din cele 4 oua pentru a lega compozitia. Puteti adauga si ciuperci in compozitia de carne, daca va plac.
Putem aprinde cuptorul pentru a se incalzi.
Cand s-au fiert cartofii, ii scurgem de apa, ii decojim si ii taiem rondele. Intr-o tava unsa cu putin ulei, intindem un strat de cartofi, unul de carne si inca un strat de cartofi.
Este timpul sa pregatim sosul: intr-un castron, batem bine celelalte 2 oua ramase, adaugam o ceasca de smantana si le turnam in tava peste musaca, avand grija sa acoperim toata compozitia.
Radem cascavalul si dam tava la cuptor cam 40 de minute, la foc mediu, pana capata o crusta aurie spre maroniu deschis.
Este o mancare foarte gustoasa, care se poate servi alaturi de o salata de legume, castraveti murati sau salata de sfecla rosie.
Pofta Buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii