Cartofi se pot prepara in 2 feluri:
-spalati,fierti in coaja,curatati si taiati felii
-curatati spalati taiati felii si opariti in apa
-se curata ceapa si se taie,se toaca carnea,se adauga verdeata,ceapa si se prepara sosul tomat. Carnea tocata cu ceapa se pune intr-un vas,se adauga grasimea si se inabuse aprox 20 de min.Se condimenteaza cu sare ,piper,verdeata taiata marunt si se amesteca pana se omogenizeaza.Se aseaza cartofi felii in tava unsa alternand un strat de cartofi si unul de carne tocata. Se toarna deasupra liezonul format din faina smantana si oua batute si se presara cascaval ras. Se adauga putin lichid pentru fierbere si se introduc la cuptor aprox. 30 de min.Se portioneza musacaua,se aseaza pe platou insotita de sosul tomat.Se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii