Ingrediente
Pentru 10 portii:, carne de vaca 1 kg, cartofi 3 kg, ceapa 300 g, ulei 250 ml, oua 3 buc., piper,, verdeata 2 leg, cascaval 100 g, sos tomat 900 g, smantana 100 g, faina 50 g
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
-spalati,fierti in coaja,curatati si taiati felii
-curatati spalati taiati felii si opariti in apa
-se curata ceapa si se taie,se toaca carnea,se adauga verdeata,ceapa si se prepara sosul tomat. Carnea tocata cu ceapa se pune intr-un vas,se adauga grasimea si se inabuse aprox 20 de min.Se condimenteaza cu sare ,piper,verdeata taiata marunt si se amesteca pana se omogenizeaza.Se aseaza cartofi felii in tava unsa alternand un strat de cartofi si unul de carne tocata. Se toarna deasupra liezonul format din faina smantana si oua batute si se presara cascaval ras. Se adauga putin lichid pentru fierbere si se introduc la cuptor aprox. 30 de min.Se portioneza musacaua,se aseaza pe platou insotita de sosul tomat.Se serveste fierbinte.