Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit.
Carnea o calim cu ceapa punem sare piper si lasam sa se raceasca,dupa ce sa racit punem 4 oua.
Ungem o tava cu ulei o tapetam cu pesmet punem un rind de cartofi apoi punem carnea si iar cartofi.
Apoi facem un sos din:smantana,bulion,faina,4oua,sare piper si-l turnam peste cartofi apoi radem cascavalul peste sos, punem o folie de aluminiu deasupra pe tava si o dam la cuptor 30minute apoi luam folia si mai lasam pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii