Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Cand au fiert, scurgem toata apa din ei si facem un piure in care punem unt, lapte si sare. In timp ce fierb cartofii curatam cele doua cepe, le tocam marunt si le prajim in ulei.Cand ceapa a devenit aurie punem peste ea carnea tocata si le amestecam, lasandu-le sa fiarba pana se evapora tot lichidul care se lasa in tigaie.Cand s-a rumenit carnea, stingem focul si o lasam sa se raceasca. Cand s-a racit punem sare, piper, Secretul gustului, patrunjel si 2 oua si le amestecam pe toate bine, bine. Luam o tava, o ungem cu unt si o presaram cu pesmet. In ea punem jumatate din cantitatea de piure pe care o netezim bine, deasupra lui punem compozitia de carne tocata, iar deasupra carnii piureul care a mai ramas (si iar netezim bine). Luam 2 oua, le batem bine, le rasturnam peste compozitia din tava pe care o ungem bine cu ele, iar deasupra presaram pesmet. Introducem la cuptor pentru circa o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii