autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2010

Ingrediente
1 kg Carne tocata, 1 kg Cartof, 4 buc Ceapa, 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de gaina, 300 ml Ulei, 2 buc Ou, 5 gr Piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei. Separat, intr-o cratita mai adanca sau o tigaie mai mare se caleste ceapa cu carnea tocata, piperul si Cuburile Maggi pana capata o culoare albicioasa, se da la o parte, se adauga o lingurita de bulion iar cand se raceste se adauga ouale pe rand. Intr-o cratita de marime mijlocie se pun cartofi pe fundul si lateralul cratitei, se pune carnea tocata si racita, iar deasupra se pun restul de cartofi, peste cartofi se pune smantana si se da la cuptor cam o jumatate de ora, pana se rumeneste uniform. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARTOFI

MUSACA DE CARTOFI

Se curata cartofii de coaja,se taie felii si se fierb putin in apa cu sare(atentie sa nu se farame).Dupa

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg Carne tocata
  • 1 kg Cartof
  • 4 buc Ceapa
  • 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de gaina
  • 300 ml Ulei
  • 2 buc Ou
  • 5 gr Piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ficatei trasi la tigaie cu ierburi aromate si coniac, cu garnitura de cartofi natur Ficatei trasi la tigaie cu ierburi aromate si coniac, cu garnitura de cartofi natur

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu sare. Se fierb circa 20 de minute, apoi se scurg. Peste cartofi

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat

1.Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura pe mijlocul laturii cu carne,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pilaf cu pipote si inimi