Se curata cartofii de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei. Separat, intr-o cratita mai adanca sau o tigaie mai mare se caleste ceapa cu carnea tocata, piperul si Cuburile Maggi pana capata o culoare albicioasa, se da la o parte, se adauga o lingurita de bulion iar cand se raceste se adauga ouale pe rand. Intr-o cratita de marime mijlocie se pun cartofi pe fundul si lateralul cratitei, se pune carnea tocata si racita, iar deasupra se pun restul de cartofi, peste cartofi se pune smantana si se da la cuptor cam o jumatate de ora, pana se rumeneste uniform. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii