Foarte mult atunci cand postezi o reteta conteaza si imaginile folosite pentru ilustrarea ei.Desi pozele mele nu sunt intotdeauna reusite,m-am gandit ca ar fi pacat sa privez unele persoane de aceasta reteta.Mie una imi place foarte mult si sper ca o veti incerca si voi.
Se fierb cartofii in coaja.Cand sunt gata se scurge apa si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se pune ceapa la calit,morcovul si ciupercile.Urmand apoi sa punem carnea si condimentele.Se tin pe foc pana cand carnea capata o culoare deschisa(albicioasa),iar apoi se adauga pasta de tomate.
Se curata cartofii si se taie felii,asezandu-se un strat de cartofi unul de carne.Vom continua pana terminam atat cartofii cat si carnea.Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.Deasupra se pun cele doua oua batute cu putina sare si apoi musacaua se da la cuptor aproximativ 30-40 minute,cercetand din cand in cand.Cu 10 minute inainte de a stinge cuptorul se rade cascavalul.Cand o scoatem din cuptor presaram patrunjel verde.
Pofta buna!!!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii