Foarte mult atunci cand postezi o reteta conteaza si imaginile folosite pentru ilustrarea ei.Desi pozele mele nu sunt intotdeauna reusite,m-am gandit ca ar fi pacat sa privez unele persoane de aceasta reteta.Mie una imi place foarte mult si sper ca o veti incerca si voi.
Se fierb cartofii in coaja.Cand sunt gata se scurge apa si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se pune ceapa la calit,morcovul si ciupercile.Urmand apoi sa punem carnea si condimentele.Se tin pe foc pana cand carnea capata o culoare deschisa(albicioasa),iar apoi se adauga pasta de tomate.
Se curata cartofii si se taie felii,asezandu-se un strat de cartofi unul de carne.Vom continua pana terminam atat cartofii cat si carnea.Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.Deasupra se pun cele doua oua batute cu putina sare si apoi musacaua se da la cuptor aproximativ 30-40 minute,cercetand din cand in cand.Cu 10 minute inainte de a stinge cuptorul se rade cascavalul.Cand o scoatem din cuptor presaram patrunjel verde.
Pofta buna!!!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii