autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Musaca de cartofi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ kg cartofi, 500 g carne, 2 oua intregi, 3-4 cepe, verdeata, 2 linguri grasime, 2 linguri bulion, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata si sare. Se amesteca bine. Cartofii taiati felii rotunde se prajesc la foc iute sau se fierb si se asaza in cratita un rind de cartofi, un rind de carne, bulion sau rosii, si se termina cu un rind de cartofi. Se umple cu apa sau zeama de carne si se da la cuptor. Se lasa pina ce scade bine si se toarna pe deasupra un ou intreg batut. Se mai da la cuptor pina se incheaga oul.
Se serveste cu iaurt sau cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca din cartofi si carne de curcan

Musaca din cartofi si carne de curcan

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu un praf de sare si o lingurita

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Foarte mult atunci cand postezi o reteta conteaza si imaginile folosite pentru ilustrarea ei.Desi

17 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ kg cartofi
  • 500 g carne
  • 2 oua intregi
  • 3-4 cepe
  • verdeata
  • 2 linguri grasime
  • 2 linguri bulion
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
dovlecei umpluti--la cuptor