autor:

CORINA DOLDORAN

» » Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi

Autor: CORINA DOLDORAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CORINA DOLDORAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
1 kg.cartofi,400 g.carne tocata,1-2 cepe, ardei gras,250 ml.sos de rosii,200 ml.smantana,2 oua,25 g.faina,cascaval,ulei,sare,partrunjel verde,frunze de telina.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se caleste in ulei ceapa,ardeiul tocat fidelute,carnea,1 ligurita sare.Se tine pe foc pana scade si se prajeste putin carnea,apoi se adauga sosul de rosii si se lasa sa scada.Cand este suficient de scazuta se ia de pe foc,se amesteca cu oauale,smantana si faina.Se pregatesc cartofii:se curata ,se taie in felii de 0,5 cm.grosime si se prajenc putin in ulei.Se aranjaza intr-o tava,un stat de cartofi se pune apoi un strat din compozitia de carne pt.musaca,se continua asa pana se termina copozitia facuta din carne.Deasupra se presara cascaval ras si se da la cuptor pentru 30.min,sa capete o culoare frumoasa si sa scada.Musacaua se serveste calda,presarata cu partunjel tocat si frunze de telina. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Se spala cartofi,se taie rondele,se pun la fiert cu un pic de sare,iar apoi cand sunt gata se face

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca - carne si cartofi

Musaca - carne si cartofi

Se amesteca carnea de pui si vita cu un ou, o ceapa medie taiata marunt, marar si patrunjel, se presoara

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • CORINA DOLDORAN

    CORINA DOLDORAN (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

    Multumesc pt.comentariu...chiar este foarte buna...

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Ai reusit sa provoci ce , poate ti-ai dorit, p o f t a a a a a a a !!!!!!!!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg.cartofi,400 g.carne tocata,1-2 cepe, ardei gras,250 ml.sos de rosii,200 ml.smantana,2 oua,25 g.faina,cascaval,ulei,sare,partrunjel verde,frunze de telina.

Raporteaza reteta

Retete
de CORINA DOLDORAN
Tort de vanilie si capsune

Tort de vanilie si capsune

Se face siropul la foc mic si se lasa la racit,apoi se pregateste crema conform instructiunilor de

3 voturi    6 comentarii
45 min
Torturi
Tort de vanilie si capsune

Tort de vanilie si capsune

Se face siropul la foc mic si se lasa la racit,apoi se pregateste crema conform instructiunilor de

3 voturi    0 comentarii
45 min
Torturi

CORINA DOLDORAN (Chef de cuisine)

Multumesc pt.comentariu...chiar este foarte buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
PIEPT A LA MARIMAR (mami meu)