Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei pana devine sticlloasa. Se adauga apoi carnea tocata si se caleste putin impreuna cu ceapa. Se adauga jumatate de bulion si se mai tine pe foc inca 5 minute si se da la o parte. Se adauga patrunjelul tocat marunt impreuna cu usturoiul pisat in amestecul de carne tocata. Intre timp se prepara sosul pentru musaca astfel: intr-un vas se sparg 3 oua, se bat, apoi adaugam smantana si la sfarsit cealalta jumatate de bulion si formam o compozitie. Cartofii se curata si se taie rondele de 1 cm. Iti trebuie un vas de Yena se pune un rand de cartofi apoi unul de carne apoi inca unul de cartofi apoi iar unul de carne se toarna sosul de smantana si se pun cateva felii de rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii