Cartofi se fierb taiati rondele. Se unge o cratita cu margarina dupa care se aseaza un rand de cartofi peste ei se rade jumatate din branza si salamul(taiat cum vrei), se mai aseaza un strat de cartofi peste care se pune branza,ciupercile si ultimul strat de cartofi peste care se pun rosiile taiate rondele. Seperat se amesteca smantana,oul si mirodeniile,sosul obtinut se toarna peste rosii. Se da la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit. Poate fi combinata cu ce vreti si cum vreti.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii