Process tehnologic de preparare:catofii se spala si se pun la fiert in coaja.se curata si se taie rodele. Ceapa se curata se spala si se toaca marunt .se caleste putin in ulei si se adauga carnea toccata.dupa ce aceasta sa rumenit se adauga bulionul ,foaia dafin ,cimbru ,sare ,piper si se continua fierbera pin ace carnea este fiarta.se lasa sa se racoreasca compozitia si se incorporeaza oul verdeata spalata si toccata marunt.apoi in tava se pune un strat de rondele de cartofi unul de carne pina se umle tava ultimul strat sa fie de cartofi.Deasupra se pune oul cu smintina battue si rondelele de rosii,cascavalul ras si se da la cuptor pina cand aceasta scade si formeaza o crusta.se serveste calda .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii