Ceapa se toaca marunt,morcovul se rade;se pun la calit impreuna in ulei
Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri
Cind ceapa este putin colorata,se adaugacarnea,sa ia gust bun,pana se coloreaza,se sareaza si pipereaza,se stinge cu vin,se presara cu marar si cimbru,si se da deoparte;
Cartofii se pun la prajit pe foc iute,pina se rumenesc;se rade cascavalul,se bat ouale cu smantana,cascaval,sare si piper;
Se unge o tava mare sau o cratita cu unt,se aseaza un strat de cartofi,apoi un strat de carne cu ceapa si morcov,se toarna smantana cu ou si cascaval,apoi iar cartofi,iar carne s.a.m.d.,ulitmul strat trebuie s fie de ou smantana,cascaval
Se da la cuptor, la foc mic,cam o ora;
Cind musacaua s-a rumenit se fierbe deoparte un sos dulce acru din: rosii,vin,smantana,1 lingurita de miere sau zahar,piper,cimbru,si se toarna peste musaca;
Va doresc pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii