Ceapa se toaca marunt,morcovul se rade;se pun la calit impreuna in ulei
Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri
Cind ceapa este putin colorata,se adaugacarnea,sa ia gust bun,pana se coloreaza,se sareaza si pipereaza,se stinge cu vin,se presara cu marar si cimbru,si se da deoparte;
Cartofii se pun la prajit pe foc iute,pina se rumenesc;se rade cascavalul,se bat ouale cu smantana,cascaval,sare si piper;
Se unge o tava mare sau o cratita cu unt,se aseaza un strat de cartofi,apoi un strat de carne cu ceapa si morcov,se toarna smantana cu ou si cascaval,apoi iar cartofi,iar carne s.a.m.d.,ulitmul strat trebuie s fie de ou smantana,cascaval
Se da la cuptor, la foc mic,cam o ora;
Cind musacaua s-a rumenit se fierbe deoparte un sos dulce acru din: rosii,vin,smantana,1 lingurita de miere sau zahar,piper,cimbru,si se toarna peste musaca;
Va doresc pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii