Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii. Intre timp se pregateste umplutura: carnea se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita, cu sarea, piperul, ouale si patrunjel tocat marunt. Intr-un vas de yena se aseaza un strat de cartofi, unul de umplutura, apoi unul de cartofi, se continua operatia pana se termina ingredientele, se termina cu un strat de cartofi. Se toarna sucul de rosii in care am adaugat putina sare. Vasul se da la cuptor, intai acoperit apoi dupa 15 minute se descopera si se adauga cascavalul ras. Se lasa pana face o crusta deasupra si sosul a scazut. Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii