autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi cu carne

Autor: Iulia Chirila (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iulia Chirila (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata, , 3 cepe, , 1 legatura patrunjel, , 1 kg cartofi, , 2 oua,, 250 ml suc rosii,, cascaval, , sare, piper, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii. Intre timp se pregateste umplutura: carnea se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita, cu sarea, piperul, ouale si patrunjel tocat marunt. Intr-un vas de yena se aseaza un strat de cartofi, unul de umplutura, apoi unul de cartofi, se continua operatia pana se termina ingredientele, se termina cu un strat de cartofi. Se toarna sucul de rosii in care am adaugat putina sare. Vasul se da la cuptor, intai acoperit apoi dupa 15 minute se descopera si se adauga cascavalul ras. Se lasa pana face o crusta deasupra si sosul a scazut. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Am incerecat mai multe retete de musaca de cartofi cu carne tocata si aceata m-i sa parut cel mai

110 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu carne si cartofi

Musaca cu carne si cartofi

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si sosul de rosii si se fierb

114 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 kg cartofi
  • 2 oua,
  • 250 ml suc rosii,
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vit? pe care am ?inut-o in frigider o or?, ungem carnea pe toate p?rtile cu ulei sare ?i piper o mai l?s?m 15 min

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Curcan cu gutui