Am tocat cepele marunt si le-am pus la calit in ulei de masline iar cand au capatat o culoare usor aramie am adaugat pieptul de curcan tocat si am acoperit cu capac.Dupa vreo 15 min de mestecat mai mereu am adaugat sare si piper,marar si 2-3 linguri de bulion.Cartofii i-am curatat si i-am taiat felii,intr-un vas de Yena am pus 2 randuri de cartofi compozitia de carne si peste inca 2 randuri de cartofi si am bagat la cuptor la foc mic pana capata culoare aramie
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii