Musaca de cartofi cu carne de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Musaca de cartofi cu carne de curcan

Ingrediente

  • 1 piept curcan tocat
  • 4 cepe
  • 6-7 cartofi
  • 1 leg marar
  • sare,piper
  • ulei masline
  • bulion

Mod de preparare

Am tocat cepele marunt si le-am pus la calit in ulei de masline iar cand au capatat o culoare usor aramie am adaugat pieptul de curcan tocat si am acoperit cu capac.Dupa vreo 15 min de mestecat mai mereu am adaugat sare si piper,marar si 2-3 linguri de bulion.Cartofii i-am curatat si i-am taiat felii,intr-un vas de Yena am pus 2 randuri de cartofi compozitia de carne si peste inca 2 randuri de cartofi si am bagat la cuptor la foc mic pana capata culoare aramie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor