Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare.
Se adauga bulionul si se lasa sa se prajeasca 2 - 3 minute. Ciupercile taiate felii mari se pun peste ceapa cu bulion si se lasa sa fiarba impreuna cam 20 minute.
Intr-un vas termorezistent se aseaza intr-un strat:
-cateva felii de cartofi
-cateva felii de ciuperci
-cateva felii de rosii
-se condimenteaza putin
-se toarna jumatate din ciupercile fierte.
-se aseaza al doilea strat de cartofi, ciuperci si rosii.
-condimentele...
-se toarna ce-a de a doua jumatate din ciupercile fierte.
-si se incheie cu ultimul strat de cartofi, ciuperci si rosii.
-la urma, se imprastie deasupra mazarea si morcovul.
-condimentele...
-2 linguri de bulion desfacut cu apa calda se toarna peste nebunia de mai sus.
Se lasa la cuptor cam o ora si jumatate.
Se serveste fierbinte cu o
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii