Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare.
Se adauga bulionul si se lasa sa se prajeasca 2 - 3 minute. Ciupercile taiate felii mari se pun peste ceapa cu bulion si se lasa sa fiarba impreuna cam 20 minute.
Intr-un vas termorezistent se aseaza intr-un strat:
-cateva felii de cartofi
-cateva felii de ciuperci
-cateva felii de rosii
-se condimenteaza putin
-se toarna jumatate din ciupercile fierte.
-se aseaza al doilea strat de cartofi, ciuperci si rosii.
-condimentele...
-se toarna ce-a de a doua jumatate din ciupercile fierte.
-si se incheie cu ultimul strat de cartofi, ciuperci si rosii.
-la urma, se imprastie deasupra mazarea si morcovul.
-condimentele...
-2 linguri de bulion desfacut cu apa calda se toarna peste nebunia de mai sus.
Se lasa la cuptor cam o ora si jumatate.
Se serveste fierbinte cu o

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii