Cartofii se curata, se fierb si se prepara un piure moale de cartofi cu margarina, sare si piper. Ceapa, morcovul se curata, se dau pe razatoare, se calesc in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate marunt, se acopera cu apa si se fierb. Cand a scazut apa, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat. Se adauga bulionul, verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper. Se unge cu margarina o forma si se aseaza in straturi alternativ: un strat de cartofi, un strat de ciuperci. Deasupra se pune o lingura de bulion dizolvata intr-o ceasca de apa si verdeata tocata marunt. Se lasa la cuptor la foc potrivit 30 de minute.
Musacaua se poate prepara si cu cartofii fierti in coaja, curatati si taiati rondele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii