Cartofii se spala si se fierb in coaja, iar dupa ce s-au fiert se taie in felii subtiri.
Dovlecelul se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei pe ambele parti.
Carnea de porc se trage la tigaie impreuna cu ceapa, morcovul si ardeiul (tocate marunt).Dupa ce s-au calit putin se adauga sucul de rosii si se condimenteaza cu sare,piper si verdeturi.
Se monteaza musacaua pe straturi: cartofi- amestecul de carne- dovlecei(terminand cu stratul de cartofi).
Galbenusurile se amesteca cu smantana, se adauga peste musaca iar apoi se da la cuptor la 200 de grade timp de 30 de min. Se serveste cu iaurt sau smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii