1. Preincalziti cuptorul pana la temperatura de 225 grade C. Curatati ceapa si usturoiul, apoi tocati-le. Caliti-le intr-o lingura de ulei incins. Adaugati carnea si prajiti-o pana devine crocanta. Amestecati bulionul cu oregano, rosiile si sucul din conserva, apoi lasati totul sa fiarba timp de 20 minute, fara capac. Spalati si tocati patrunjelul. Adaugati-l la amestec, cu sare si piper.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii