Se fierb cartofii in apa cu sare. Se curata apoi si se taie felii.
Vanata se coace pe aragaz, se curata si se taie felii.
Intre timp calim ceapa in 2 linguri de ulei, adaugam carnea macinata si calim pana ce isi schimba culoarea si seaca apa ce o lasa. Condimentam cu sare si piper.
Ouale le batem si le amestecam cu 5 linguri de smantana si 1 lingura de faina pana ce obtinem o compozitie ca si aluatul de clatite.
Intr-un vas de yena uns cu unt asezam un strat de cartofi, jumatate din carne, putin sos de rosii si o rosie taiata cubulete. Asezam feliile de vanata, carnea ramasa, sos de rosii si rosia tocata si un alt strat de cartofi.
Peste cartofi turnam compozitia de oua cu smantana si radem cascaval.
Dam la cuptor cam 30 de minute. 20 de minute tinem acoperit sa nu se arda cascavalul, iar apoi descoperim sa se faca crusta.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii