Desfaci conopida si brocoli in buchetele si le fierbem separat 5 min. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei se adauga si carnea si se amesteca sa nu se prinda de fund. Se sareaza si pipereaza si se adauga si boiaua. Stingi focul adaugi si patrunjelul ungi o tava cu margarina, presari pesmet. Se pune un strat de conopida, cascaval, carne si tot asa. Deasupra se pun brocoli pe margine, la mijloc fasii de gogosar. Bateti ouale cu sare si faina, torni amestecul peste conopida si presari restul de cascaval. Tii la cuptor 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii