Musaca de curcan

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr margarina
  • 2 ling unt
  • o ling pesmet
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Curata cartofii si taie-i rondele. Rumeneste feliile de cartofi in ulei.

Separat caleste ceapa in ulei cu adaos de apa. Pune pieptul de curcan trecut prin masina de tocat si lasa-l sa se inabuse bine.

Dupa ce s-a racorit adauga parmezanul ras si ouale batute cu sare

Unge o tava cu unt, tapeteaz -o cu pesmet. Asaza un start cartofi si intinde amestecul de carne. Acopera cu cartofi si felii de cascaval.

Stropeste cu margarian topita si lasa la cuptor 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor