autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Musaca de dovlecei cu branza

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
6 dovlecei, 250 g branza dulce, 100 g branza telemea, 4-5 linguri de smantana, sare, patrunjel verde, peperoncino macinat, ulei

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam dovleceii si ii taiem felii.Amestecam branza dulce cu branza telemea si cu putin peperoncino.Ungem cu ulei un vas termorezistent.Asezam un strat de felii de dovlecei,apoi branza si iar un strat de dovlecei.Punem deasupra 4-5 linguri de smantana.Presaram putina sare,peperoncino si patrunjel tocat.Dam la cuptor cam 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi, prajiti

Cartofi noi, prajiti

Curatam cartofii, pe cei mai marisori ii taiem in doua si cand uleiul este bine incins, punem cartofii

5 voturi    13 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de bame /Bame Yemeği

Mâncare de bame /Bame Yemeği

Bamele sunt bune de consumat atunci când sunt tinere, cu păstaia fragedă, pentru că cele bătrâne

9 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 250 g branza dulce
  • 100 g branza telemea
  • 4-5 linguri de smantana
  • sare
  • patrunjel verde
  • peperoncino macinat
  • ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii