autor:

costy1969

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MUSACA DE FASOLE GRASA

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
1 kg.fasole grasa(lata,galbena), 600 grame piept de pui, 1 ceapa, 3 oua, 3 linguri de smantana, 1 lingura de faina, 1 lingura bulion, 3 rosii, 200 ml ulei masline, sare,piper,o legatura de patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata de capete,se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa cu sare;

Carnea se spala,ceapa se curata,se taie bucati potrivite si se trec prin masina de tocat,dupa care se pun la calit in ulei timp de 15 minute,se asezoneaza si se lasa la racit;

Dupa ce compozitia s-a racit foarte bine,se adauga ouale si se amesteca foarte bine;

Se unge o tava de aragaz cu ulei,se aseaza un strat de pastai de fasole,apoi un strat de carne si tot asa ,dar trebuie avut grija sa fie 2 straturi de carne si trei de fasole;

Rosiile se taie felii subtiri si se aseaza peste ultimul strat de fasole;

Se face un sos din smantana,faina,bulion desfacut cu putina apa,se amesteca bine,se asezoneaza si se toarna peste musaca inainte de a o da la cuptor;

Tava se da la cuptorul incins in prealabil si se coace cca 15-20 minute la foc mediu;

Dupa coacere se poate orna cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSACA DE FASOLE GRASA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg.fasole grasa(lata,galbena)
  • 600 grame piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura bulion
  • 3 rosii
  • 200 ml ulei masline
  • sare,piper,o legatura de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker